Zoek

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat we je graag persoonlijk helpen bij het uitzoeken van je nieuwe (zonne-)bril vragen we je hiervoor een afspraak te maken. Ook vinden we het fijn als je een afspraak maakt voor een oogmeting, een contactlensaanpassing of een contactlenscontrole. Zo weet je zeker dat we tijd en aandacht voor je hebben.

Voor het ophalen van contactlenzen, en kleine brilreparaties kun je zonder afspraak langskomen. Maar let wel: klanten met een afspraak gaan altijd voor, en het kan hierdoor voorkomen dat je even moet wachten.

Je kunt een afspraak maken via onderstaand afsprakenformulier, onze e-mail info@kroeze-optiek.nl, via whatsapp (06-38651085) of per telefoon (0511-453291). Wil je je klantnummer (en als je deze niet bij de hand hebt je geboortedatum) erbij vermelden, zodat we je klantgegevens op kunnen zoeken? Omschrijf je vraag a.u.b. zo duidelijk mogelijk, eventueel samen met een foto.

Na ontvangst van je ingevulde formulier nemen we zo snel mogelijk (tijdens winkelopeningstijden) contact met je op om de datum en tijd met je af te stemmen. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je wensen qua dag en tijd.

LET OP: Wil je een afspraak maken voor vandaag of morgen? Gebruik dan niet dit formulier, maar bel ons op 0511-453291.

Onze verkoopvoorwaarden vind je hier

Voor de tarieven van onze diensten kun je hier kijken.

Je afspraak is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. We vragen je met klem op tijd te komen.

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.