ONZE AMBASSADEURS

Wil je ook ambassadeur van Kroeze Optiek worden? Dat waarderen we, want dat betekent dat je tevreden bent over onze service. En je maakt met je aanbeveling ook nog eens kans op een fotoshoot.

Heb je in de afgelopen 6 maanden een bril of contactlenzen bij ons gekocht, en ben je tevreden? Dan maak je met je aanbeveling kans op een fotoshoot door een fotograaf in Kollum.

 

HOE DOE JE MEE?

Schrijf je aanbeveling, vaak geldt; hoe korter hoe beter. Deze kun je via e-mail naar ons sturen: info@kroeze-optiek.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer, klantnummer en/of geboortedatum. De origineelste/ leukste/ meest wervende aanbeveling over ons wint een fotoshoot. We geven er regelmatig één weg.
De winnaars worden voor onbepaalde tijd “ambassadeurs van Kroeze Optiek” en mogen door ons worden afgebeeld in advertenties, op onze site www.kroeze-optiek.nl en andere reclame-uitingen. Hierbij vermelden wij de aanbeveling en de voornaam (of desgewenst initialen), achternaam en woonplaats van de ambassadeur.
Als dank krijgt de ambassadeur een foto naar keuze afgedrukt op formaat 20×28 cm. Extra afdrukken kunnen besteld worden.

Overige bepalingen
De foto laat de klant zien met bril, of zonder bril indien hij/zij contactlenzen draagt. Inzendingen worden eigendom van Kroeze Optiek, ingezonden aanbevelingen mogen door ons met voornaam (of desgewenst initialen), achternaam en woonplaats van de klant op de site www.kroeze-optiek.nl, en andere reclame-uitingen worden vermeld. De aanbeveling kan door ons ingekort worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en/of gediscussieerd. De aktie kan op elk moment door Kroeze Optiek worden beeindigd. Door een aanbeveling in te sturen geeft de klant aan de voorwaarden te accepteren.

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.