Zoek

ONZE AMBASSADEURS

Wil je ook ambassadeur van Kroeze Optiek worden? Dat waarderen we, want dat betekent dat je tevreden bent over onze service. 

Heb je in de afgelopen 6 maanden een bril of contactlenzen bij ons gekocht, en ben je tevreden? Laat het ons weten!

 

HOE DOE JE MEE?

Schrijf je aanbeveling, vaak geldt; hoe korter hoe beter. Deze kun je via e-mail naar ons sturen: info@kroeze-optiek.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer, klantnummer en/of geboortedatum. Stuur je een foto van jezelf mee? De origineelste/ leukste/ meest wervende aanbeveling over ons plaatsen we op onze website.

De geplaatste aanbevelingen worden voor onbepaalde tijd “ambassadeurs van Kroeze Optiek” en mogen door ons worden afgebeeld in advertenties, op onze site www.kroeze-optiek.nl en andere reclame-uitingen. Hierbij vermelden wij de aanbeveling en de voornaam (of desgewenst initialen), achternaam en woonplaats van de ambassadeur.

Overige bepalingen
De foto laat de klant zien met bril, of zonder bril indien hij/zij contactlenzen draagt. Inzendingen worden eigendom van Kroeze Optiek, ingezonden aanbevelingen mogen door ons met voornaam (of desgewenst initialen), achternaam en woonplaats van de klant op de site www.kroeze-optiek.nl, en andere reclame-uitingen worden vermeld. De aanbeveling kan door ons ingekort worden. Over de plaatsing kan niet worden gecorrespondeerd en/of gediscussieerd. De aanbeveling kan op elk moment door Kroeze Optiek van de site worden gehaald. Door een aanbeveling in te sturen geeft de klant aan de voorwaarden te accepteren.

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.