CORONA

Wil je langskomen in onze winkel? Lees dan onderstaande voor je bezoek.

 

OP AFSPRAAK

Je kunt voor je bezoek aan onze winkel een afspraak maken, maar dit is niet voor alle bezoeken aan onze winkel noodzakelijk. Voor het ophalen van contactlenzen, en kleine brilreparaties kun je zonder afspraak langskomen. Maar let wel: klanten met een afspraak gaan altijd voor, en het kan hierdoor voorkomen dat je even moet wachten.

 

AFSPRAAK MAKEN

Omdat we je graag persoonlijk helpen bij het uitzoeken van je nieuwe (zonne-)bril vragen we je hiervoor een afspraak te maken. Ook vinden we het fijn als je een afspraak maakt voor een oogmeting, een contactlensaanpassing of een lenscontrole. 
Dat kan via het afspraakformulier, onze e-mail info@kroeze-optiek.nl, via whatsapp (06-38651085) of per telefoon (0511-453291). Wil je je klantnummer (en als je deze niet bij de hand hebt je geboortedatum) erbij vermelden, zodat we je klantgegevens op kunnen zoeken? Omschrijf je vraag a.u.b. zo duidelijk mogelijk, eventueel samen met een foto.
 

Je kunt een afspraak maken voor:

  •   Nieuwe bril + oogmeting (60 min.)
  •   Nieuwe bril zonder oogmeting (bestaande brilsterkte gebruiken) (45 min.)
  •   Nieuwe brillenglazen + oogmeting (20 min.)
  •   Nieuwe zonnebril (20 min.)
  •   Contactlenscontrole (30 min.)
  •   Kleine reparaties (5 tot 10 min.)
  •   Bril of contactlenzen ophalen (5 tot 10 min.)
 
We vragen we je met klem op tijd te komen.

 

OOGMETING

Oogmetingen voeren we uit met een zogenaamde autophoropter, waardoor we je ogen op 1,5 meter afstand kunnen meten.

 

BRIL AFSTELLEN

Als je er geen problemen mee hebt zullen we je bril bijstellen zoals je van ons gewend bent, dus binnen 1,5 meter. 

 

CONTACTLENZEN

Contactlenscontroles worden gewoon uitgevoerd. Wij vragen je hier een afspraak voor te maken en tijdens je afspraak een door jezelf meegebracht mondkapje te dragen. Wil je alleen contactlenzen bestellen? Dat kan gewoon (via telefoon, e-mail of whatsapp). 

Bij contactlensafspraken laten we 1 persoon per afspraak toe, omdat de contactlensruimte beperkt van ruimte is.

 

MONDKAPJE BIJ CONTACTLENSAFSPRAKEN

Wij dragen een mondkapje bij contactlensaanpassingen en contactlenscontroles, en we vragen jou dan ook een zelf meegebracht mondkapje te dragen. 

 

MONDKAPJE BIJ ANDERE AFSPRAKEN

Het is, behalve bij contactlensafspraken, niet nodig om een mondkapje te dragen in onze winkel. Je bent natuurlijk vrij om wel een mondkapje te dragen en als je er prijs op stelt zullen wij dan ook een mondkapje dragen.

 

BIJ JE BEZOEK AAN ONZE WINKEL

Onze winkeldeur aan de Voorstraat is gesloten, de deur aan de Eyso de Wendtstraat is geopend.

 

DOPPENAKTIE KNGF

We nemen geen plastic doppen meer aan voor de doppenaktie van het KNGF. Je kunt de plastic doppen bij de Welkoop in Kollum inleveren.

 

BELANGRIJK!

Wij vragen je thuis te blijven als je verkouden bent, keelpijn hebt, koorts hebt of hoest. Ook al denk je dat je niet besmet bent met het coronavirus.

 

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Je kunt ons gerust mailen op info@kroeze-optiek.nl. App je ons liever? Dat kan op 06-38651085. We reageren zo snel mogelijk.

We hopen op je begrip. Wees zuinig op jezelf en de mensen om je heen, en blijf gezond!

Frank Kroeze en Sandra Bruins.

Update 17-09-2021

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.

Kijk hier voor meer informatie