CORONA

Wij nemen het coronavirus serieus. Daarom is onze werkwijze aangepast, en werken we op afspraak.
 
Er moet nog altijd rekening gehouden worden met de winkeloppervlakte en “de anderhalve meter”. Omdat onze winkel niet groot is blijven wij op afspraak werken, net zoals wij al vanaf maart 2020 doen. Want bij meer dan 1 klant in onze winkel kunnen we de minimale afstand van 1,5 meter niet garanderen. Bovendien helpen we je graag persoonlijk bij het uitzoeken van je nieuwe (zonne-)bril. Vandaar ons besluit om onze huidige regels te handhaven.
Dus: wil je onze winkel bezoeken voor een bril, zonnebril, contactlenzen of een reparatie? Maak dan even een afspraak. Dat kan via onze website www.kroeze-optiek.nl/afspraak, whatsapp 06-38651085 of telefonisch via 0511-453291.
 
Wil je langskomen in onze winkel? Lees dan onderstaande aandachtig voor je bezoek.

 

OP AFSPRAAK

Je kunt voor je bezoek aan onze winkel een afspraak maken, maar dit is niet voor alle bezoeken aan onze winkel noodzakelijk. Voor het ophalen van contactlenzen, en kleine brilreparaties kun je zonder afspraak langskomen. Maar let wel: klanten met een afspraak gaan altijd voor, en het kan hierdoor voorkomen dat je even (buiten) moet wachten.

Voor een oogmeting, het uitzoeken van een (zonne-)bril, het ophalen van een bril, contactlensaanpassingen en contactlenscontroles vragen wij je een afspraak te maken. Dit doen we om de afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen. Zo ben je er zeker van dat de winkel voor gereserveerd is, en dat je de enige klant in het verkoopgedeelte van onze winkel bent. Zo kun je in alle rust je nieuwe bril of zonnebril uitzoeken. Bovendien helpen we je graag persoonlijk bij je aankoop. Per afspraak laten we maximaal 2 personen toe; jou zelf en maximaal één begeleider (ouder dan 6 jaar). Bij contactlensafspraken laten we 1 persoon per afspraak toe, omdat de contactlensruimte beperkt van ruimte is.

We vragen je met klem op tijd te komen.

 

AFSPRAAK MAKEN

Je kunt een afspraak maken via het afspraakformulier, onze e-mail info@kroeze-optiek.nl, via whatsapp (06-38651085) of per telefoon (0511-453291). Wil je je klantnummer (en als je deze niet bij de hand hebt je geboortedatum) erbij vermelden, zodat we je klantgegevens op kunnen zoeken? Omschrijf je vraag a.u.b. zo duidelijk mogelijk, eventueel samen met een foto.

Je kunt een afspraak maken voor:

  •   Nieuwe bril + oogmeting (60 min.)
  •   Nieuwe bril zonder oogmeting (bestaande brilsterkte gebruiken) (45 min.)
  •   Nieuwe brillenglazen + oogmeting (20 min.)
  •   Nieuwe zonnebril (20 min.)
  •   Contactlenscontrole (30 min.)
  •   Kleine reparaties (5 tot 10 min.)
  •   Bril of contactlenzen ophalen (5 tot 10 min.)

 

BIJ JE BEZOEK AAN ONZE WINKEL

Onze winkeldeur aan de Voorstraat is gesloten, de deur aan de Eyso de Wendtstraat is geopend.

 

MONDKAPJE

Wij dragen een mondkapje als we binnen 1,5 meter van je komen, je gezicht aanraken om bijvoorbeeld je bril af te passen/ bij te stellen, en bij contactlenscontroles, en we vragen jou dan ook een zelf meegebracht mondkapje te dragen. 

 

OOGMETING

Oogmetingen voeren we uit met een zogenaamde autophoropter, waardoor we je ogen op 1,5 meter afstand kunnen meten.

 

BRIL AFSTELLEN

Als je er geen problemen mee hebt zullen we je bril bijstellen zoals je van ons gewend bent, dus binnen 1,5 meter. Wij vinden het dan wel erg fijn als je dan een (zelf meegebracht) mondkapje draagt.

 

CONTACTLENZEN

Contactlenscontroles worden gewoon uitgevoerd. Wij vragen je hier een afspraak voor te maken en tijdens je afspraak een door jezelf meegebracht mondkapje te dragen. Wil je alleen contactlenzen bestellen? Dat kan gewoon (via telefoon, e-mail of whatsapp). 

 

DOPPENAKTIE KNGF

We nemen geen plastic doppen meer aan voor de doppenaktie van het KNGF. Je kunt de plastic doppen bij de Welkoop in Kollum inleveren.

 

KOOPAVOND

Op koopavond zijn we uitsluitend geopend op afspraak, van 19.00 uur tot 20.00 uur. Als er geen afspraken staan is onze winkel dus gesloten.

 

BELANGRIJK!

Wij vragen je thuis te blijven als je verkouden bent, keelpijn hebt, koorts hebt of hoest. Ook al denk je dat je niet besmet bent met het coronavirus.

 

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Je kunt ons gerust mailen op info@kroeze-optiek.nl. App je ons liever? Dat kan op 06-38651085. We reageren zo snel mogelijk.

We hopen op je begrip. Wees zuinig op jezelf en de mensen om je heen, en blijf gezond!

Frank Kroeze en Sandra Bruins.

Update 13-07-2021

Corona

We zijn voor je geopend op afspraak.

Wij nemen het coronavirus serieus! 
Dat betekent dat we je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle vragen een afspraak te maken. Je bent van harte welkom met maximaal 1 begeleider. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.

Kijk hier voor meer informatie

Blijf gezond, en denk om elkaar!

Frank & Sandra.