Zoek

ONZE GESCHIEDENIS

Wij (Frank en Sandra) leerden elkaar in 1991 kennen tijdens het uitgaan. Frank was toen al opticien en werkte al een paar jaren bij Beune Optiek in Enschede. Sandra wist na haar middelbare school niet goed wat voor studie ze wilde gaan volgen, en op aanraden van Frank ging ook zij naar Rotterdam om daar de voltijdse opleiding tot opticien te gaan volgen. Die opleiding rondde ze af in juni 1995.

Op 1 juni 1995, vlak nadat Sandra ook opticien was, begonnen wij Kroeze Optiek in het Oude Rechthuis in Kollum. Een groot avontuur voor ons!

DE VERHUIZING

In 1999 zijn we verhuisd naar Voorstraat 72, waar we onze klanten nog steeds met heel veel plezier van de mooiste en beste kijkoplossingen voorzien.
Voorheen was hier Bakkerij Kooistra gehuisvest.

DE VERBOUWING

In 2017 hebben we de winkel grondig verbouwd en gemoderniseerd. Sindsdien hebben we
een aparte ruimte voor de contactlensaanpassingen en –controles, en ruimte voor nóg meer monturen en zonnebrillen.

Foto’s: Absolutfotografie, 2017

Foto’s: Peter Tromop, Pilat & Pilat, 2017

FEEST!

In juni 2020 vierden we dat onze winkel alweer 25 jaar bestond. We zijn onwijs trots op deze mijlpaal!
De jaren zijn omgevlogen, niet in de laatste plaats omdat we zoveel plezier hebben in ons werk. Onze leuke en trouwe klanten hebben er mede voor gezorgd dat we iets te vieren hadden.
Bedankt voor het vertrouwen in al die afgelopen jaren!

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.