Zoek

Datum

Nieuwe website!

Hoera! We zijn weer online!

Onze oude website dateerde alweer van 2013 (tjonge, wat vliegt de tijd), en ongemerkt was ie wat verouderd. Zowel qua inhoud als qua stijl.

Onze vorige websitebouwer was er inmiddels mee opgehouden (hij verkoopt nu alleen nog maar de allerlekkerste kip van Kollum). Oké, dan ga je op zoek naar een websitebouwer die bij jóu past. Qua smaak moet je raakvlakken hebben, maar iemand die begrijpt wat jouw technische beperkingen zijn is ook heel erg fijn. Vooral omdat we zo veel mogelijk zelf wilden (blijven) doen. Niet elke websitebouwer staat hier voor open, zijn we achter gekomen.

We kwamen uit bij MIJNDESIGN van Nathan en Daney Koster, twee broers uit Kollum. Lekker dicht bij huis, en bovendien klanten van Kroeze Optiek, waardoor zij ons al heel lang kennen. Zij hebben de technische basis opgezet, en na een ochtendje uitleg konden we los: het bouwen van onze nieuwe website was begonnen.

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Soms ook frustratie omdat een “blok” weer eens verdwenen leek, maar één telefoontje naar MIJNDESIGN en in een tel was het zoekgeraakte item terug. Fijn, die korte lijntjes.

We hopen dat de website gebruiksvriendelijk is voor onze bezoekers. Loop je ergens tegenaan, laat het ons dan alsjeblieft weten. We staan open voor suggesties. En als we het zelf niet kunnen oplossen bellen we gewoon weer naar Nathan en Daney.

Meer
nieuws

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.