Zoek

Datum

Problemen in vloeistofland

Afgelopen jaar hebben we vanaf de zomer nauwelijks contactlensvloeistof voor zachte contactlenzen kunnen leveren door problemen bij vloeistofleverancier Bausch & Lomb. Deze problemen hadden te maken met een productiefout van de flessen (dus niet met de vloeistoffen zelf).

Omdat de problemen nog steeds voortduren zijn we eind vorig jaar overgestapt op de vloeistof van CooperVision. Perfecte vloeistof voor een goede prijs (19 euro per halfjaarpakket van 3 flessen van 360 ml). Maar nu heeft CooperVision de afgelopen periode ook leveringsproblemen gehad. De problemen zijn daar inmiddels opgelost, maar het gaat tot circa eind juni duren voordat ze weer normaal kunnen leveren.

Gelukkig hadden wij net een voorraad vloeistof ingekocht, zodat we voorlopig gewoon vloeistof aan jou kunnen leveren. Maar wil je zeker weten dat jouw voorraad vloeistof voor de komende tijd op peil is, koop dan snel je pakket contactlensvloeistof.

Onze huidige voorraad is houdbaar tot september 2024. En op = voorlopig echt even op!

 

UPDATE: in de zomer van 2022 heeft Cooper Vision aangegeven helemaal te stoppen met de productie van contactlensvloeistoffen. Gelukkig is sindsdien onze “oude” contactlensvloeistof van Bausch + Lomb weer normaal leverbaar.

Meer
nieuws

We werken op afspraak

We vragen je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle een afspraak te maken. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.