Datum

Wij blijven geopend op afspraak

Vanaf vandaag mogen winkels weer zonder afspraak open. Er moet in elke winkel nog wel rekening gehouden worden met de winkeloppervlakte en “de anderhalve meter”.

Omdat onze winkel niet groot is blijven wij op afspraak werken, net zoals wij al vanaf maart 2020 doen. Bij meer dan 1 klant in onze winkel kunnen we de minimale afstand van 1,5 meter niet garanderen. Bovendien horen wij van onze klanten vrijwel alleen maar positieve geluiden over het op afspraak werken. Vandaar ons besluit om onze huidige regels te handhaven.

Dus: wil je onze winkel bezoeken voor een bril, zonnebril, contactlenzen of een reparatie? Maak dan even een afspraak. Dat kan via onze website www.kroeze-optiek.nl/afspraak, whatsapp 06-38651085 of telefonisch via 0511-453291.

Meer
nieuws

Corona

We zijn voor je geopend op afspraak.

Wij nemen het coronavirus serieus! 
Dat betekent dat we je voor een oogmeting, een (zonne-)bril uitzoeken, of een contactlensaanpassing of -controle vragen een afspraak te maken. Je bent van harte welkom met maximaal 1 begeleider. Voor het ophalen van contactlenzen, of kleine reparaties, kun je zonder afspraak langskomen.

Kijk hier voor meer informatie

Blijf gezond, en denk om elkaar!

Frank & Sandra.